Over ons

Aannemingsbedrijf Broere is opgericht in 1980, en heeft dus al 37 jaar ervaring met het bouwen, verbouwen en renoveren van woningen en bedrijfsgebouwen.

Na de oprichting van het bedrijf als eenmanszaak is het bedrijf gegroeid tot een allround aannemingsbedrijf met  ruim 10 personeelsleden onder de leiding van Gerrit Broere.

Het personeel vormt een hecht team met een goede motivatie, waardoor Aannemingsbedrijf Broere in staat is flexibel in te spelen op al uw bouw wensen. De kracht van ons bedrijf is het creatief meedenken in de initiatie fase tot en met de realisatie van de oplossing.

In onze goed geoutilleerde timmerwerkplaats wordt het werk voorbereid en waar nodig hebben wij jarenlange relaties met diverse vakmensen voor stukadoor- en schilderwerken en installatietechniek. Door deze samenwerking kunnen wij als aannemer een totaalpakket bieden met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Wij voelen ons bovendien maatschappelijk verantwoordelijk voor het opleiden van aankomende vakmensen. Daarom is ons bedrijf officieel erkend als Fundeon leerbedrijf. Dit geeft ons de mogelijkheid om leerlingen intern op te leiden tot vakmensen die hun vak verstaan.

 

Aannemingsbedrijf Broere b.v. - Nijverheidsstraat 48 - 4538 AX Terneuzen - Telefoon: 0115-617845 - E-mail: info@broerebv.nl  

Activiteiten

Keurmerken

 

Laatste project

      Realisatie nieuwbouw

Teruggebeld worden?